karnawal na La Palmie

Wszystkie tematy związane z wyspami El Hierro, La Gomera, La Palma, Lanzarote

karnawal na La Palmie

Postprzez kuba » poniedziałek, 11 lutego 2008, 20:14

Najpierw dziekuje Kavie za adres pensjonatu w S.C.La Palma, przez co zalapalismy sie w samo centrum koncowki karnawalu, co bylo dla nas mila niespodzianka! Byly parady uliczne przebierancow,lalo sie darmowe kanaryjskie wino i grilowane sardynki gratis" los sardinales!"- to bylo w sobote zas w niedziele oprocz tlumow w "wesolym miasteczku", gdzie mozna bylo uraczyc sie m.in.wata cukrowa posluchalimy koncertu na av. maritima,no coz Kavy nigdzie nie widzielismy. Spotkalismy tez grupe wstawionych takich "z gornej polki" Polakow .W miedzy-czasie zrobilismy dwie trasy samochodem,trzeciej w gory odradzano nam ze wzgledu na snieg i duzy deszcz ktory spadl z piatku na sobote i z ktorego powodu trasy byly trudniejsze.Nam pogoda i zabawa dopisala!
k.
kuba

Nieznany Nieznana

Postprzez kava » poniedziałek, 11 lutego 2008, 22:18

Jak to nie, przecież byłam! :] Trzeba było mi PW posłać, to byśmy się umówili. Swoją drogą, też poznałam jednego Polaka - pozdrawiam Kubusia ;)

PS jeśli widzieliście babeczkę przebraną za kurę domową z wałkami na głowie, to byłam ja ;)
kava

Nieznany Nieznana

Powrót do Pozostałe wyspy